Selasa, 3 September 2013

Rumah Terbuka Pengawas Sekolah & PSS SMKSP .

Assalamualaikum .

First event yang kitaorang kena buat sebagai pengawas SMKSP ialah Open House . Naik cuti raya , sibuk duk menempah , beli barang barang untuk 'Open House' pengawas ni . Minggu paling memenatkan dan tension gila . Seriously ! Tapi nasib baik ada barisan pengawas form 6 yang ringan tulang . Ada yang komen itu ini , ada yang tak tahu pon atur cara kitaorang dah pandai pandai mengkritik . Banyak betul yang buruk orang nak cakap . Yang baik langsung depa tak nampak . Cis -..- Terima kasih cikgu cikgu yang sedikit sebanyak menyelesaikan masalah kitaorang . Thanks :* Nasib baik lagi kitaorang kuat . kan ? Hahaha , tampar jauh jauh komen negatif . Tapi dia punya makan dalam seminggu habis jamuan pon terasa lagi . Biasalah , sebab tu orang kata jaga mulut .

Alhamdulillah , bukan nak tutup kesilapan ke apa . Open house haritu berjalan dengan PERFECT ! Terima kasih pengawas sekolah dan Pengawas Pusat Sumber atas kerjasama yang paling baik diberikan . Terima Kasih kepada semua yang sudi hadir ke Open House kami . Terima Kasih eberibodi . Makan sedap sedap kan ? Alhamdulillah , kitaorang tempah Chef khas daripada hotel ternama . Hahaha . Terima Kasih kepada group Eqin & Akma yang memang melakukan tugas . Terima Kasih exco yang sama sama kita basuh segala yang perlu dibasuh , mop kantin . Memang penat , tapi puas hati dengan perjalanan majlis tu . Semua happy je kan ? Terima kasih jugak Wan dengan Nazrul yang berlari lari pergi beli pinggan , cawan . Terima kasih semua ^^

Gambar gambar 'Open House' Pengawas & Pss .


Oh , Haritu jugak birthday Cikgu Ranita . Happy Birthday Cikguu ^^












 orang kuat jaga sate . Kalau dorang ni tak jaga , 
sate habis dulu lah habaq hang .































Wak bagi free show .

Terima Kasih daun keladi ,
Insya'Allah tahun depan ada lagi :)

Terima kasih semua . Selamat Hari Raya ^^
Thanks sudi baca . Like lah sekali beb ! 
Assalamualaikum :)


ASYIQIN   



Tiada ulasan:

Catat Ulasan