Jumaat, 14 September 2012

14 september .



Hai 14 September 2012.

14 septermber tahun lepas , first time aku masuk hospital , first time kena cucuk masuk air , first time kena pakai baju hospital , first time kena tidur kat katil hospital . haha , tarikh yang paling aku ingat sampai bila bila . Dan 14 september jugaklah BIRTHDAY my girl . haha , Fatin Nur Shuhada Binti Che Azman . Aku selalu kata kat dia tarikh ni bawak malang . Sorry ten , Sumpah gurau :/ hmm , kau jugaklah orang first call aku masa aku masuk hospital . tu pon sebab dapat call free kan ? haha. Dan terimalah lagu aku untukmu ~ haha

 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .

 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .
 Happy birthday to you ,  Happy birthday to you ,  Happy birthday to Fatin  , Happy birthday to you .

17 kali aku nyanyi sebab kau dah masuk 17 tahun . haha .
UCAPAN KHAS DARI AKU :

Good luck SPM nanti . Belajar bersungguh sungguh noh . awok tu anak sulung . hadiah tunda dulu . Selamat Hari Lahir ten , iloveyousomuch :* HAPPY BIRTHDAY !

Nilah Fatin yang comel . 



Selamat Hari Rayaaaa !

Assalamualaikum ,

 Hai ^^ lama sungguh aku tak update belog buruk ni . haha , maklumlah . Calon SPM kena study . haha , Study ke ? Trial SPM pon dah start . Minggu depan baru habis . Hmm , wish me luck guys ! Ohh , hari sekolah aku ada sambutan hari raya . Makan sedap sedap . Ada bihun sup , satay , lemang , nasi impit dan kuih . yang bestnya , 5Bestari makan beramai ramai kat dataran . Ohh so sweet ~ hahaha .

 Sebelum rehat adalah masa untuk belajar . Chemistry ! Nasib baikk lah tak berapa nak mengantuk . Dapat lah jugak 5 6 perkara penting . Hmm , yang comelnyaa 5B ada geng baju sama colour . Tak payah cerita banyak . Jom lah tengok gambar kitaorang noh ~


Geng Greyy .

Geng Blue .


Geng Brown .



Geng campur . haha

Gelagat jejaka 5B bila meniru gaya perempuan . 


  vbKitaorang makan beramai ramai di dataran . Ohh , Do you remember ? I will remember  <3 haha , banyak kitaorang makan sampai dah tak larat nak jalan .


tengoklah keluarga besar 5 Bestari ni . 




Ni lah mak 5 B.



Form 5 SMKB pon bergambar sakan . So sweet ~ haha , ayuh tengok bawah .





The End ! haha