Ahad, 9 Februari 2014

Them II ♥

Assalamualaikum . 
Selamat Petang ^^

First entry untuk tahun 2014. Haha , dah terlambatkan nak ucap Selamat tahun Baru ? Tapi tak kira , nak jugak ucap Selamat Tahun Baru kepada semua yang baca belog eqin yang tak seberapa ni :) Happy New Year Eberibodiiii ! Tahun baru , Azam Baru. Dan tahun paling Busy untuk eqin sebagai pelajar tingkatan 6 beb . Dan pelajar tingkatan 6 je yang faham agaknya. Tapi tapi , bukan tu yang eqin nak cerita. Hahaha. 

Sebabkan busy dan tension yang melampau , kitaorang pergi beriadah. Piknikla senang kata orang , tapi dengan exco dan Pengawas Ting.6 sahaja . Sebab apa ? Sebab diorang ni tension dah stage 4. Dengan perancangan yang tak berapa , berkumpulah semua di Taman Tasik Perdana je beb. Tak mampulah nak ke Pantai ke bagai. Tak sangka makanan punyalah banyak pula. Mampuih nak habiskan. Hahaha.


   Harta rampasan perang. Hahaha , ni kalau tak kutip mcm ni gamaknya duk ber'twitterlah, mesejlah , instalah ceritanyaa.

 Pose perempuan sangatkau. Haha















Thanks Cikgu Skateboard ^^ haha


Akhirnya semua pandai main Skateboard weh. Thanks Marsya. Best ! Ada masa kita main lagi. Hahaha. 


















"we shared smiles....
we wiped the tears....
and through the months......
our friendship has grown along with us.....
you are truly a awesome part of my life babe"

Mesti lagi best kalau semua ada. Terima Kasih korang. Best weh. Kentang terbang , Dekna marah , belajar skateboard jerit-jerit. Thanks !
Terima Kasih sudi baca entry eqin.
Datang lagiii. 
Jangan lupa like / Comment :) Assalamualaikum . 
Jangan lupa tengok cover baru Hafiz Zainal okay #Mirror #Hafiziers . bai



ASYIQIN  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan