Selasa, 11 Februari 2014

Tangisan .

Assalamualaikum ,

Bila sedih , aku menangis
Bila kecewa , aku menangis 
Bila gembira , aku menagis 
Menangis , menangis dan menangis
Sesuatu yang biasa sekarang
Tidak mengira tempat dan masa
Menangis setiap kali kecewa , sedih , hampa mahupun gembira
Kenapa perlu menangis ?
Tangisan kerana terlalu kecewa dengan diri
Tangisan kerana terlalu sedih dengan diri 
Tangisan kerana terlalu gembira dengan diri 
Dengan keprihatinan seorang yang bergelar Sahabat
Sahabat yang jauh 
Sahabat yang dekat 
dan menangis .


Terima kasih kawan , sahabat yang sering menjatuhkan air mata aku kerana nasihatmu , pertolonganmu dan keprihatinanmu. 
#6A2
#Pengawas
#Fatin , Husna .



ASYIQIN  


Ahad, 9 Februari 2014

Them II ♥

Assalamualaikum . 
Selamat Petang ^^

First entry untuk tahun 2014. Haha , dah terlambatkan nak ucap Selamat tahun Baru ? Tapi tak kira , nak jugak ucap Selamat Tahun Baru kepada semua yang baca belog eqin yang tak seberapa ni :) Happy New Year Eberibodiiii ! Tahun baru , Azam Baru. Dan tahun paling Busy untuk eqin sebagai pelajar tingkatan 6 beb . Dan pelajar tingkatan 6 je yang faham agaknya. Tapi tapi , bukan tu yang eqin nak cerita. Hahaha. 

Sebabkan busy dan tension yang melampau , kitaorang pergi beriadah. Piknikla senang kata orang , tapi dengan exco dan Pengawas Ting.6 sahaja . Sebab apa ? Sebab diorang ni tension dah stage 4. Dengan perancangan yang tak berapa , berkumpulah semua di Taman Tasik Perdana je beb. Tak mampulah nak ke Pantai ke bagai. Tak sangka makanan punyalah banyak pula. Mampuih nak habiskan. Hahaha.


   Harta rampasan perang. Hahaha , ni kalau tak kutip mcm ni gamaknya duk ber'twitterlah, mesejlah , instalah ceritanyaa.

 Pose perempuan sangatkau. Haha















Thanks Cikgu Skateboard ^^ haha


Akhirnya semua pandai main Skateboard weh. Thanks Marsya. Best ! Ada masa kita main lagi. Hahaha. 


















"we shared smiles....
we wiped the tears....
and through the months......
our friendship has grown along with us.....
you are truly a awesome part of my life babe"

Mesti lagi best kalau semua ada. Terima Kasih korang. Best weh. Kentang terbang , Dekna marah , belajar skateboard jerit-jerit. Thanks !
Terima Kasih sudi baca entry eqin.
Datang lagiii. 
Jangan lupa like / Comment :) Assalamualaikum . 
Jangan lupa tengok cover baru Hafiz Zainal okay #Mirror #Hafiziers . bai



ASYIQIN