Jumaat, 18 Oktober 2013

Them ♥

Assalamualaikum ,

Haish , tak senang hati rasanya nak update blog ni . Haha , nak tengok APM . nak tengok Hafiz Zainal ni . Haha , Good Luck Hafiz . Comfirm menang punyalah ! Chaiyok . Tapi , harini je ada masa sangat nak update . Okay , berbalik pada cerita asal . Haha , Ahad haritu . Ada sekumpulan gadis tanpa make up berjalan jalan di Mid Valley . Asalnya nak lepaskan rindu konon kat Mek Husna dengan Mek Fateng . Dan akhirnya lepaslah sudah rindu kat dua orang budak pendek ni .

Awal pagi kita keluar , kononnya lari dari kesesakan beratur nak beli tiket wayang nanti . Pada awal awalnya semua nak tengok KL Gangster . Tapi sampai sana tukar plan . Insidious 2 dah keluar , so apalagi . Seat depan pon depanlah peduli apakan . Haha , seronok bila dapat berjumpa balik kawan kawan 5 Best walaupun memang tak sangat ramai .

Selesai menonton wayang , not bad lah cerita Insidious tu . Seram ! Makan dan tibalah masa mencipta kenangan . Bergambarrr !

* AWAS ! post kali ni merupakan post bergambar !

Okay jap . nak share . Hafiz Zainal menang weh APM . Congrats ! You're the best ever ! #Hafiziers


 Love them :* 















Sebenarnya , banyak sangat gambar yang nak diUpload . Tapi line tidak mengizinkan . Cis ! Papepon , seronok gila dengan  korang , Thanks Syuhada tolong tangkapkan gambar kitaorang ^^  Thanks semua yang sudi baca :) Jangan lupa like ! 
Assalamualaikum :) 



ASYIQIN  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan