Sabtu, 2 Mac 2013

Mereka Gojess uolls !

Assalamualaikum :)

Fuuu ~ Lama tak update blog . Ada ke yang cari entry baru dari eqin ni ? haha . kami terdiri daripada enam gadis ayu , memulakan langkah menuju ke Wangsa Walk . Bersama driver , cehh . Naik LRT je turun Sri Rampai . Haha , fuu naik kematu pungkoq duduk dalam LRT . Fatin , Husna , Izzatie , Masturah , Lyana dan Eqin . Haha , Tahu tak Yana kan . Cantik letup habis . Haha , Masa menunggu ketibaan yang berhormat . hihi , adalah dua mamat ni asyik nengok yana . Haish , Zina mata bang ~ haha , Seriously , dorang lima lima cantik , gojes , awesome , semualah . Yang penting lengan baju panjang . Itulah kawan eqin . Sebenarnya , nak keluar macam satu kelas lah gitu , tapi yang lelaki semua takdapat cuti . Kena cari nafkah untuk anak bini . Haha , Biasalah orang bekerjaya . Paham :) Haha , yang terharunya Atie dengan Mash amik cuti tolak gaji K . Terharu :'/

Sedih ~ Patutnya kami 10 orang . Tapi 6 je mampu :'/

Sampailah sudah Kami berenam di Wangsa Walk . Sudah tentu tempat first dituju . Bowling ! 3 game woo . Gila best . Haha , dengan muka tak malunya , kitaorang ber 'Lat Talilat Tali Tamplum' Dan Terbahagilah 2 kumpulan . Haha , semua muka muka player bowling negara . Ini semua poyo ! hahaha


 Ladybird ? k , jaguh ! (Fatin , Yana , Eqin )
Kupu kupu terpatah sayapnya ~ hahaha ( Husna , Atie , Mash )

Siapakah bakal menjadi juara game kali ni ? Kahkah , tengok muka pon tahu kan ? haha , kau rasa siapa ? 
Tudia , para pemain mewakili Malaysia . hahaha
Nampak gaya ada macam yang pro gitu . Haha , padahal baling bola macam nak pecah lantai tu . Baru second game yana dah ajak g Karaoke . Haha , padahal semua baru nak menunjuk belang . Ada yang dah strike , spare . Hish kau ni . takda semangat kesukanan sungguh ! hehe , Kitaorang tetap dengan misi menuntut kemenangan . Urutan Fateng mampu memberi kemenangan . Tak caya ? K , tengok score nanti . Eqin boleh strike 2 kali dengan urutan fatin .  haha , berjaya  habiskan 3 game dengan gilanya . Haha , Last game mmg hancur . Suka hati , kau jalankan aku , aku jalankan kau . Semua ada kat dorang . And the End ? yeay geng ! Kita Winner :) kahkah , dorang ? Losserlah . 


Habis 3 game . Dah mcm nak tercabut tangan . Kitaorang pon geraklah mencari makanan untuk dimakan . Una dengan Yana pergi ayam penyek . K , jeless sikit sebab dorang jumpa Chacha Maembong . Cis ! Tibalah masa untukkkkk ~ Karaoke ! Jyeah ! Hahahaha , Dapat dapat bilik je . Semua rebut mic . haha . Starting dah ngantuk habis . Sebab ? Yanalah der . Dia nyanyi lagu . Pehh zaman bila tah . haha .
Dah puas meluangkan masa dengan dorang ni . masa untuk pulang . Fuu , hilang segaala mambang rindu kat korang woi . Korang the best . haha , lepas ni , kalau nak p main bowling . Eqin kena bawak fatin . Hahaha , okaylah . Thanks sudi membaca . Jangan lupa Like and Follow eqin k . bye , Assalamualaikum .

ASYIQIN   


Tiada ulasan:

Catat Ulasan