Ahad, 8 Januari 2012

The Best :)

ASSALAMUALAIKUM :)


Lama tak updatekan ? oh maklumlah . sekolah sudah . Sabtu ahad je nak meluangkan masa dengan Lappy . haha , okay . Semalam bersamaan 7 Januari 2012 tercatatlah detik detik bahagia bagi bebudak 5BESTARI . semalam berlangsunglah Jamuan kelas tahun lepas  yang ditangguh tangguh . haha . 


Dengan "KACAK" "CUN MELECUN"  warga 4&5B pon berkumpulah di Lake Garden  . Tak semua yang ada . yang terlebih sedihnya , mama kitaorg tak dapat menghadiri diatas sebab sebab tertentu :'( . 


KFC menjadi pengenyang perut kitaorang . Pehh , sumpah Best gila tak terkata . haha , bergambar sakan tau kitaorang . Bak kata jye , 1000 gambar dalam kamera dia . woahh , sakan ! nak tengok gambar ? haha , okay . Enjoy :)

Gegadis 5Bestari :)

Jejaka 5Bestari :)


Gadis berkain :)



ni game mayna . haha , "nasi dah masak ke belum ?"








eqin eja :)


usna eqin

Secara tak dirancang , perempuan semua pakai ada leopard leopard gitu :) haha , mmg best gilalah kan . Balik tu , aku husna mayna yana jye iman wan azim pergi Mid . Main bowling :) haha , okay . Ada kejadian dimana mayna ... haha , okay eqin biar pecah diperut jangan pecah dimulut :) haha . dan punya lah beronok ronok dengan kengkawan , sampai rumah maghrib . Sorry mak :) Tak sempat jugak nak jumpa Baby 11 .11.11 . haha , kak Chik , nanti bawak Cinta lagi okay ? :)
Thankyou sudi baca :)
ILOVEYOU4&5BESTARI :)